Fier beton 10 mm pret bara

OTEL BETON PC52- 10MM ( BARA ) - 12M. Otel beton PCdin otel carbon. Produsul necesita cantarire. Informatiile de pret si stoc sunt valabile doar in cazul livrarii in BUCURESTI, . Diametru bara : mmPretul afisat este pe kgbara = 7.

Pentru confecționarea etrierilor pentru armături de stâlpi și grinzi și pentru formarea plaselor de armare a planșeelor și pardoselilor din beton armat. FIER BETON 10MM 1KG, pret mic negociabil livrare super rapida. Livram din stoc gratuit la santier cu descarcare mecanizata. Consultati calculatorul UMSolicitati produsul Out of stock.


ROMANESC Grupa de otel : otel carbon slab aliat sau microaliat. Fier beton BST500C baraΦmm. Cherestea 660lei,dulapi,Scandura la cel mai mic preț , fier beton ,plasa.


Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.

Masina de facut fier beton. Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. PRETURILE SUNT NEGOCIABILE! MaxMember Dinamic Blue Steel. Localitate: Bucuresti Judet: Bucuresti Distribuitor.


PC- ul este fierul beton striat tip bara cu o rezistenta mare la smulgere iar OB-ul este fierul beton. Comanda prin noi materiale de constructii mai ieftin. PC-ul este fierul beton striat tip bara cu o rezistenta mare la smulgere. In functie de fiecare proiect este stabilita.


Mapei MAPEFAST CF-P, Aditiv beton beton beton pulbere accelerator de intarire pentru betoane si mortare turnate pana la - , sac 1kg. Depo-materiale-constructii. OB 3 PC 5 BST 50 livrare santier la bara - m sau colac, bara fier mm. Otelul beton PCeste un otel carbon slab aliat, striat. Prezinta lista de preturi la fier beton valabila pentru Bucuresti si Ilfov pentru fier beton striat la bara , colac sau fasonat la cele mai mici preturi.


Rezistenta la rupere : min. Alarma pret : Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos.

Commenti

Post popolari in questo blog

Gretoni di pozzolana

Asfalto a freddo non indurisce

Olio disarmante fai da te